FIRADESPÍ 2019

FIRADESPÍ 2019

5 D'OCTUBRE DE 2019. BARRI DE LES PLANES

Firadespí 2019 és una nova oportunitat per a projectar el teixit comercial de la ciutat, un sector que sota la base de la qualitat, la proximitat i la confiança lluita per tirar endavant en temps molt difícils per a tothom.

L’objectiu de Firadespí es consolidar-se com un gran aparador del comerç urbà de proximitat i serveis que opera a la ciutat, tot promocionant el valor afegit que aquestes activitats tenen envers la ciutat i la ciutadania. Es tracta de sectors que donen ocupació a un nombre força important de persones, al que s’hi suma el sector de l’hostaleria i la restauració local, els mercats municipals i les associacions de comerciants.

Els expositors que enguany participen a Firadespí, han concentrat els seus esforços per tal de mostrar i promocionar entre la ciutadania i el públic visitant la seva oferta de productes i serveis, amb l’objectiu de promoure un consum responsable que prioritzi les petites activitats davant les grans, afavorint que tothom conegui l’oferta local.

Per tal de fer aquesta experiència atractiva per a tota la família, tornem a comptar amb la col·laboració d’entitats de la ciutat, tallers infantils, propostes de dinamització a l'escenari, mostra de vins, ... sense oblidar una oferta gastronòmica a un preu molt competitiu als establiments que participen a la Firatapa 2019 i a la carpa del Mercat Municipal de les Planes.

Us esperem a Firadespí 2019, al carrer i amb la gent, perquè el comerç local representa, més enllà d’una activitat econòmica, un model de desenvolupament inclusiu, integrador, facilitador del tracte personalitzat, i afavoridor d’una vida social a prop de casa.